Guanyadors concurs Innolab 2017

 

Noemí Lozano, Lalla Baryala i Isabel Izzillo guanyadores de la 3a edició  concurs Innolab

Enguany el nostre centre ha tornat a participar al concurs d’innovació del Baix Llobregat que organitza Innobaix amb els alumnes de 1r de Màrqueting i Publicitat.

Es tracta d’un concurs on els ajuntaments i empreses llencen reptes a problemàtiques existents als alumnes  de la comarca. Els estudiants, dels diferents centres del Baix Llobregat, ha de trobar solucions innovadores a aquests reptes.  Des del mes de setembre els nostres alumnes han estat aprenent tècniques d’innovació, creativitat, creació de producte, desenvolupament de plans de negoci, disseny d’imatge i marca, han après a prototipar i a defensar els seus projectes en públic.

El concurs ha passat per diferents fases, inicialment van conèixer les empreses i ajuntaments que plantejàvem els reptes, els van anar a visitar i els van explicar en que consistia el repte. Posteriorment, a través d’una plataforma virtual van anar plantejant totes les idees que se’ls hi acudien per solucionar el repte. Per aconseguir el màxim nombre d’idees van realitzar un taller que afavoria la generació d’idees.

Un cop tenien la idea definida, els alumnes van realitzar un taller de prototipatge on van plasmar els primers prototips tant virtuals com físics de les seves solucions. Finalment, a la fase acceleradora, van realitzar el pla de negoci per a la seva solució i el pla de comunicació i disseny.

Per acabar, es va realitzar un altre tall abans de passar a la final, i de tots els que van començar, 11 grups van poder anar a la final, 3 grups dels 11 del nostre centre van passar el tall. 

El passat 9 de maig a les 10 del matí, ens vam trobar a l’auditori del Citilab de Cornellà de Llobregat per presentar els projectes finalistes. El nostre centre va presentar 3 projectes finalistes, dels 6 amb que havíem començat aquest concurs.

Tots 3 grups van defensar els seus projectes amb molt de nivell. Aquest any, un d’ells va ser el guanyador del concurs i es va endur el primer premi, un viatge a Londres on es visitaran els millors espais de creació i innovació de la capital britànica.

El grup guanyador, format per 3 noies, la Isabel Izzilo, la Llalla Baryala i la Noemí Lozano (EUSAC), van presentar una proposta al repte que l’empresa  de l’Hospitalet havia llençat. El repte consistia en donar una utilitat a les tones de moqueta que genera la Fira de Barcelona. La seva solució consistia en una motxilla feta de moqueta que seria destinada als refugiats de guerra.

 

Últimas noticias

31 Octubre 2017
Generalitat fundacio certificado delsol formacio metfp whie.fw
© 2022 | CEFP Núria. Tots els drets reservats.

Search