Setmana de la Creativitat

SETMANA DE LA CREATIVITAT:

La setmana del 15 al 19 de novembre realitzarem la setmana de la creativitat amb els alumnes de 1r i 2n MIP en col·laboració amb un festival que es diu "Drac Novell", que aq

uest any organitza la UIC. 

Es tracta d'un festival on hi ha agències de publicitat, universitats de publicitat i centres de formació impartint xerrades i workshops a la UIC durant dos dies consecutius. Tot amb l'objectiu d'apropar el món de la publicitat als estudiants d'aquest àmbit. 
 

Com hi participarem?
 
El 15 de novembre: Jornada de la creativitat a l'aula
 
Aquest dia el certamen enviarà un briefing d'una empresa real i els alumnes l'han de resoldre en 24h. Per tant es prega que els alumnes puguin treballar només en aquest briefing a partir de les 10, per tal que puguin enviar el material a la web amb la seva proposta i participar en el concurs (es una beca per estudiar un curs d'estiu a l'escola Complot de creatius). 
 
 
image.png
 
El 18 de novembre: Sortida amb els alumnes de 1MIP que vindran a la UIC a la taula rodona on es parlarà de creativitat 4.0. 
 
El 19 de novembre: Sortida amb els alumnes de 1 i 2 MIP a la UIC on farà una ponència Belen Pueyo i s'entregaran els premis dels guanyadors de les diferents categories, entre elles la de creativitat en 24h que haurem participat. 
 
#femMàrquetingiPublicitat
#femNúria
Generalitat fundacio certificado delsol formacio metfp whie.fw
© 2022 | CEFP Núria. Tots els drets reservats.

Search